zone21 heeft in de voorbije jaren een stevige reputatie opgebouwd op gebied van design en kwalitatieve renovatie, met bijzondere aandacht voor energie-efficiente oplossingen.
zone21 staat voor deskundig advies en innovatief ontwerp, voor hoogstaande uitvoering van renovatieprojecten met oog voor het kleinste detail.
zone21 denkt creatief en leeft mee met de bouwheer/opdrachtgever, essentieel tijdens iedere renovatie.
zone21 draagt onberispelijke kwaliteit, zowel in productkeuze als in afwerking, hoog in het vaandel.
Enkele toonaangevende merknamen waarvoor zone21 gekozen heeft, en waarmee zone21 de nodige installatie-expertise heeft opgebouwd :
- ELCO heating solutions
- ANTONIOLUPI bathing with art
- KREON tools of light
zone21 zorgt voor perfecte integratie, o.m. door zijn creatieve ontwerpen te onderbouwen met correcte berekening van de warmtebehoefte, optimale sanitaire plannen en gedetaileerde lichtstudies - niets wordt aan het toeval overgelaten.
Terecht wordt er meer en meer aandacht besteed aan drastische verbetering van de energie prestaties van woningen. Hierbij wordt vooral gemikt op nieuwbouw, terwijl er in ons land een bijzonder groot patrimonium is aan bestaande woningen met een hoge gemiddelde leeftijd die zonder gerichte renovatie bijzonder slecht scoren op energie prestatie, en deels daarmee verbonden op gebied van leefkwaliteit. Zie in dit verband de persmededeling doe overgenomen is onder de rubriek BEN renovatie met zone21