Please install Flash® and turn on Javascript.

De thuisbasis van zone21 is de historische maalderijsite van Pellenberg, opgericht in 1741 en gelegen in open landschap met velden en bossen op het hoogste punt van Vlaams-Brabant.

De voormalige maalderij, geklasseerd als industrieel monument, werd in eigen beheer vakkundig gerestaureerd en op een verantwoorde manier voorzien van glaspartijen die de oude maalderij-installatie meer dan ooit laat schitteren. Meteen wordt het traditioneel gesloten maalderijgebouw aan de kant van de binnenkoer volledig opengetrokken. De glaswand verbindt de binnenruimten quasi naadloos met een groot, door waterpartijen omgeven terras. Het complex is bovendien voorzien van alle modern comfort, inclusief audiovisuele apparatuur, en bevat ook een professionele keuken, het hart van onze eigen catering. Behalve private dining biedt zone21 eveneens catering diensten aan op uw locatie. De catering staat onder leiding van Chef Cindy, opgeleid in een gastronomisch restaurant aan de Belgische kust.

Private dining, met o.m. degustatiemenu’s en kreeftenspecialiteiten, wordt op aanvraag aangeboden in de aanpalende villa, gebouwd in 1947-1948 volgens plannen uit de Jugendstil-periode. Ook deze villa werd door zone21 met eigen ontwerp en onder eigen beheer als levende “toonzaal” uitgevoerd, een boeiende mix van de oorspronkelijke stijl en hedendaagse elementen en technieken, zonder afbreuk te doen aan de sfeer uit de hoogdagen van het Interbellum.

zone21 heeft in de voorbije jaren een stevige reputatie opgebouwd op gebied van design en kwalitatieve renovatie. De designzone omvat alle diensten van zone21 in de bouwsector, van advies en ontwerp tot volledige uitvoering van renovatieprojecten. zone21 draagt onberispelijke kwaliteit, zowel in productkeuze als in afwerking, hoog in het vaandel. Zo heeft zaakvoerder Dre gekozen voor ELCO centrale verwarmingssystemen en zonneboiler installaties die tot het beste behoren wat er op de markt te vinden is. Antoniolupi badkamerinrichting biedt niet alleen uitzonderlijk kwalitatieve producten, het staat ook garant voor exclusieve, tijdloze realisaties. KREON design verlichting, samen met verfijnde lichtstudies, laat zone21 toe om zijn renovatie projecten optimaal tot hun recht te laten komen. Volgens het budget van de bouwheer zorgt zone21 er steeds voor om de beste oplossing voor te stellen in een uniek ontwerp.

Beide zaakvoerders, Cindy en Dre, delen nog een andere passie die ze in hun schaarse vrije tijd graag delen met geinteresseerden, nl. Argentijnse Tango. Hierover meer informatie in onze
dancezone.